Oficijelni pirotehničari Novaka Đokovića

Radimo sve ono što drugi neće, ne znaju ili ne smeju...

Vatrometi

Spoljna pirotehnika - displej vatrometi izvedeni od strane naše firme vremenom su dokazali kompetentnost, kvalitet i visok nivo bezbednosti i profesionalizma u rukovanju pirotehničkim sredstvima. Sva pirotehnička sredstva koja koristimo su najvišeg kvaliteta, proizvodi poznatih kuća, od kojih izdvajamo La Maitre iz Velike Britanije.

Scenski i filmski efekti

Filmski efekat eksplozije automobila
Eksplozivni Pyro papir za filmske efekte eksplozije
Scenska dimna pečurka
Gel
Dimni kišobran

Pored usluga izvođenja klasičnih vatrometa, jedni smo od retkih koji u svojoj ponudi imaju i dizajniranje i izvođenje scenskih efekata. Ova činjenica nam je dala presudne reference za učešće u velikim projektima kakvi su Veliki brat, Operacija Trijumf i kao kruna, koncert Iron Maiden-a u Beogradu, 10.2.2009. godine gde je prepuna Arena imala prilike da se uveri u navedene činjenice.

Politika naše kompanije kao i projekcija napredovanja nisu ograničene samo na Srbiju, već imajući u vidu tesnu saradnju sa međunarodnim kompanijama iz oblasti produkcije i organizacije događaja, i na zemlje okruženja i šire, čime stičemo nova iskustva i razvijamo kvalitet u skladu sa međunarodnim normama.

Da bi upotpunili našu ponudu pirotehničkih usluga, svojim klijentima nudimo i izvođenje specijalnih filmskih efekata, pirotehnike, eksplozija i ostalog, što PIROTEHNIKU svrstava u sam vrh pirotehničkih firmi na prostoru cele jugoistočne Evrope.

Svadbe, venčanja

Dugogodišnje iskustvo i veliki broj organizovanih vatrometa za svadbe i venčanja stoje iza nas, klijenti iz javnog i političkog života, rad na ekskluzivnim lokacijama...

Manifestacije

Bili smo prisutni na mnogim manifestacijama širom Srbije, gde smo svojim spektakulamim vatrometima doprinosili ulepšavanju manifestacija na kojima je kod publike zastajao dah, a mi smo bili nagrađivani gromoglasnim aplauzima, su za nas najveća nagrada.

Po čemu se razlikujemo od drugih

Jedina smo firma koja sama izrađuje pojedine efekte za fllmove, svadbe po posebnoj narudžbini... koje drugi ne mogu da vam ponude i zbog toga se naši vatrometi i specijalni efekti razlikuju od drugih.

Sistem za daljinsko upravljanje

 

image007

Sofisticirani sistem za daljinsko upravljanje profesionalnom pirotehnikom, scenskim vatrenim i svetlosnim efektima, cini nas vodecom firmom za pruzanje usluga iz oblasti pirotehnike.

Sistem je predvidjen za rad na temperaturama od -25 do +65 stepeni celzijusa, otporan na vlagu i udarce sa izuzetnom pouzdanoscu i preciznoscu.

Štampa El. pošta